Založ si blog

Stravovaáno – stravovanie

Možno si poviete, že je to nezaujímavé, a vonkoncom to nemá čo na blogu robiť, ale otázka kvality a dostupnosti stravovania je viac ako dôležitá. Nie je tomu tak dávno, keď sme v obchode radostne mávali gastráčmi, vkladali do nákupných košíkov piate cez deviate a pochvaľovali si aké je to dobré a šikovné, nakupovať lacnejšie. Význam gastrolístkov, resp. jedálnych kupónov, sa však zanedlho zmenil. Dnes to nie je iba spôsob ako lacnejšie nakúpiť, ale aj možnosť ako sa zdravo a pohodlne stravovať. Ďalšia výhoda nenechala na seba dlho čakať. Spoločnosť Cheque Dejeuner, ktorá je jednotkou na slovenskom trhu v tejto oblasti prišla so zaujímavou súťažou. Kto privedie do centrály živnostníka, ktorý ešte nebol klientom Cheque a zakúpi si gastráče, dostane 5 Eur. Samozrejme v gastrolístkoch. Ďalej môže vyhrať ceny v celkovej hodnote 7500 Euro. Nevravím, že je to ideálny spôsob ako zarobiť, ale určite je to zaujímavá ponuka ako prísť ku gastrolístkom zadarmo. Zároveň je pochopiteľné, že cieľová skupina SZČO je pre stravovacie spoločnosti veľmi zaujímavá. Živnostníci sa totiž stravujú veľmi nedostatočne, fastfúdovo, alebo vôbec, pretože o možnosti výhodného obstarania si jedálnych kupónov vôbec nevedia. Takýto spôsob informovanosti je preto celkom zaujímavý a určite bude účinný. Stravovanie áno.

Link na ponuku získať gastráče zadarmo: http://www.hladasazivnostnik.sk/

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1119x
Priemerná čítanosť článkov: 1119x

Autor blogu

Kategórie

Archív

Odkazy